Onze producten | Daisy

Daisy


Bones Milestone 312 Ace

De nieuwe Milestone 312 Ace biedt u naast de gekende functionaliteiten van de 311 nog een hele reeks nieuwigheden die u het leven als gebruiker nog makkelijker zullen maken.
 meer »

Plextor Plextalk PTN-2 Cross

Compact, tafelmodel Daisyspeler met eenvoudige bediening. De PTN2 is geschikt voor cd’s met gesproken boeken of muziek en beschikt ook over een SD kaartlezer en USB poort.
 meer »

Plextor Plextalk PTN Linio

Compact, tafelmodel Daisyspeler met eenvoudige bediening. De PTN Linio is geschikt voor cd’s met gesproken boeken of muziek en beschikt ook over een SD kaartlezer en USB poort. Tevens is de PTN Linio ook voorzien van een netwerkaansluiting die gebruikt kan worden voor downloaden en streaming.
 meer »

Plextor Plextalk PTP

De nieuwste Plextalk Daisy-speler is klein, stijlvol en veel meer dan een Daisy-speler! De Plextor Pocket kan Daisyboeken, memo's, tekst-bestanden én muziek afspelen en opnemen.
 meer »

Plextor Plextalk PTP Linio

Lees boeken en maak opnames waar en wanneer je maar wil. Met deze draagbare daisyspeler kan je daisy-boeken en andere documenten afspelen met een uitstekende kwaliteit.
 meer »

Orion Webbox

Lectuur en Daisy

Leden van Luisterpunt, anderslezen.be en Loket aangepast-lezen beschikken in de Webbox over een "digitale boekenplank" waarop men maximaal 15 boeken kan laten klaarzetten. Het aanbod beschikbare boeken zal in de toekomst oplopen tot meer dan 50.000 boeken en 100 tijdschriften.
De Webbox onthoudt waar men in een boek gebleven was en bied je alle navigatiemogelijkheden van een klassieke Daisy-speler met niveaus, regelbare leessnelheid, bladwijzers enz. Je hebt de technische mogelijkheid om boeken van sites zowel te streamen als te downloaden. Bij het downloaden kan je je boek bewaren op een SD-kaart.
Je kan de boeken dan beluisteren op verplaatsing via je Webbox of zelfs via een draagbare Daisy-speler. Boeken die je op cd ontvangt kan je beluisteren via een optionele externe CD-lezer.
 meer »
Onze producten | Daisy