Ons Team

 Ivo Van Genechten (Managing Director)

pic_ivo_foto

Als liefhebber van klassieke muziek tracht ik zo goed mogelijk mensen, activiteiten en doelstellingen binnen Integra te orkestreren.

Als liefhebber van gastronomie, sponsor ik af en toe de horeca en houd ik een lijst bij van zaken die van mij een ster krijgen, en dat hoeft niet altijd zo duur te zijn.

Als liefhebber van wijnen en mooi weer, staat Frankrijk en Italië aan top van mijn favoriete vakantiebestemmingen.
Maar als liefhebber van mooie vrouwen en snelle auto’s staat Italië net dat trapje hoger. 

 

 

Marc Van der Aa (Technisch-commercieel medewerker)

pic_marc2 

 
Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf, DAISY-support, en werk ik nauw samen met Integra op zelfstandige basis.
De 10 jaar daarvoor was ik verantwoordelijk voor de verkoop en service van Plextalk DAISY producten.
Mijn drijfveer is dat een goed product moet gepaard gaan met een goede service. Dit is heel belangrijk in onze sector.
In het kader van DAISY-support ben ik bij Integra terechtgekomen dankzij de jarenlange professionele samenwerking.
Naast mijn grondige kennis van DAISY-producten waaronder Plextalk en Orion Webbox, heb ik mijn kennis uitgebreid naar smartphones zoals SmartVision, scherm uitlees programma's, diverse Braille leesregels, Dolphin Guide met dicteersoftware-koppeling enz.
Ik zet mij dagelijks in om mensen met een visuele beperking zo vlot mogelijk hun aangeschafte hulpmiddelen te gebruiken.
In mijn vrije tijd geniet ik graag van een goed wijntje en heb ik de taak om een dalmatiër op te voeden samen met ons gezin.

 

Nick Vranken (Technisch-commercieel medewerker)

Een job in de sociale sector was een logische keuze na 7 jaar in het jeugdwerk op lokaal en provinciaal niveau mee te hebben gedraaid. Nog student zijnde ben ik begin 2018 begonnen bij Integra. Eens binnen ben ik direct gestart met het aanleren van hoe elk product in ons gamma functioneert. Ondertussen heb ik onze producten dan ook stevig onder de knie. Kom je ons daarnaast tegen op Facebook, bekijk je regelmatig deze site of krijg je onze mail wel eens aan, dan is de kans groot dat de inhoud van mijn hand is.